Finance & More


Gert Otto van Finance & More uit Enkhuizen was vorig jaar bereid om mijn expeditie te sponsoren. Het gesprek met Gert was bijzonder prettig. Hij heeft de gave om te luisteren en door te vragen.

Het 'More' van Finance & More heb ik daar zeker in teruggevonden.
De vlag die ik van Gert heb meegekregen is tot 6500 m. gekomen. Helaas heb ik de vlag daar achter moeten laten. Volgens mij wappert de vlag nu op een Nepalees theehuis.

Gert zal snel Nepalees moeten leren om aan de hypotheekverzoeken vanuit Nepal te gaan voldoen. Ook nu heeft Finance & More aangegeven mijn expeditie financieel te willen ondersteunen.

Studio Alkmaar


StudioAlkmaar is tot stand gekomen door een uit de hand gelopen hobby van de eigenaar, Ben Hoedjes. Zijn liefde voor audioapparatuur draagt hij uit.

Ben blijft op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en koestert tevens goed klinkende 'oudere' apparaten zoals de buizenversterker. Doordat Ben ook tweedehands apparatuur heeft, komt het duurdere segment muziekapparatuur voor velen binnen handbereik.

In zijn pittoreske studio wordt er alle tijd genomen om naar je wensen te luisteren en heb je alle tijd om de mooie klanken tot je te laten komen. Het is zeker de moeite waard om deze topzaak te bezoeken.